Planerad uppdatering av bredband och TV i höst

Hej!

Lite goda nyheter på toppen av det fina vädret vi haft hittills i sommar. Styrelsen har under våren arbetat för att förnya vårat avtal med Telia och samtidigt uppgradera lite routers, tv-boxar och snabba upp bredbandet eftersom många har jobbat hemma så har det märkts extra tydligt.

I slutet på september kommer Telia att skicka ut tekniker till oss som ska byta ut alla routers, tv-boxar och switchar i fastigheten. De kommer även att installera en Smart Home-lösning i varje lägenhet. Vi kommer att gå från 100/10-bredband till 250/250 samt få all hårdvara utbytt. Mer information kommer så klart komma men preliminärt datum är satt till: 27 september.

Utöver detta så är nu ommålningen avklarad och vi hoppas att det inte har varit en alltför stor störning trots värmen och byggställningar. Påminner att ni som har franska balkonger får gärna slänga ett öga efter färgstänk och meddela styrelsen om detta.

Övrigt: Det pågår en förrådsinventering som vi hoppas kunna stänga under Q3 i år, om ni redan har meddelat vilket förråd som är erat så kan ni vara lugna. Men alla förråd som ingen har “tagit” ägandeskap för kommer att tas om hand av styrelsen men en sista kommunikationsvända kommer genomföras under Augusti/september för att vara på den säkra sidan.

Vi önskar er en fortsatt fin sommar!

Styrelsen

Fler nyheter

2024-05-11

Påminnelse om årsstämma

Kom ihåg att årsstämman hålls kl 18.00 14 maj på Tidbloms Hotel (Olskroksgatan 23). Välkomna!
2024-04-14

Vårstädning 2024

Missa inte vårstädningen 21/4 2024. Mer information finns i varje trappuppgång.
2024-02-21

Byte av DUC

22 februari kommer dataundercentralen (DUC) bytas. Detta kan medföra störningar i värme och varmvatten.

HSB BRF. OMBERG 1

Gustavsplatsen 1
416 69
Göteborg

Ikon från loggan