Cykelrum

 

Mellan utgången mot Stockholmsgatan och uppgång D ligger det gemensamma cykelrummet.

I cykelförrådet finns upphängningsanordningar där du som inte använder sin cykel så ofta, men ändå vill ha den i säkert förvar, kan hänga upp din cykel. För att så många cyklar som möjligt ska få plats ser vi gärna att så många cyklar som möjligt hängs upp, detta för att underlätta för boenden som dagligen använder sin cykel.

Cykelpump som drivs av kompressor finns också att tillgå. Observera att pumpen låter högt, så för att respektera grannarna, tänk gärna efter vilken tid du använder den på samt att den 15 minuter långa timern lämpligen stängs av direkt när du är klar.

Rensning av cyklar sker på gården så väl som i cykelrummet. När detta sker kommer du bli ombedd att märka din cykel för att den inte ska bli borttagen.
Det är på grund av brandsäkerhetsskäl inte tillåtet att förvara sin cykel i andra gemensamma utrymmen så som källare eller vind, men självklart i ditt egna förråd och lägenhet.

Nyheter »

Städdag, fasadmålning med mera!

Höststädning Spara ner 18.00 den 29 september i kalendern, då blir det höststädning! Vi ses på gården klockan 18.00 och fixar tillsammans iordning gemensamma...

 

Påminnelse: Motioner och anmälan till årsstämman!

Hej kära medlemmar! Den 17 juni kl.18 är det dags för årsstämma. Glöm inte att anmäla er senast den 18/5 så att vi kan planera inför en så bra årsstämma...

 

Skötselråd takfönster

För er som har takfönster finns nu skötselråd att hämta på hemsidan här: Fönster

 

Årsstämman framskjuten

Pga rådande situation med Covid-19 skjuts årsstämman fram från maj till juni. Styrelsen återkommer med datum, tid och plats. Håll utkik! / Styrelsen

 

Ny mätning visar låga radonhalter

Radonmätningar har nyligen utförts i fastigheten. Mätresultatet visade att värdena låg klart under gränsvärdena, vilket betyder att inga åtgärder krävs.