Tvättstuga

 

Utanför tvättstugan finns en digital bokningstavla. Den loggar du in på med din ”tag”, samma som du använder för att komma in genom portarna. Här kan du boka veckotvätt eller månadstvätt, instruktioner om hur du bokar en tvättid står anslaget bredvid bokningstavlan.

Veckotvätt – här har du tillgång till en tvättmaskin, en torktumlare och ett torkskåp.

Månadstvätt – Här kan du nyttja två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett av de två torkrummen som finns. Vilket torkrum som ska användas under respektive tvättpass står anslaget på dörrarna till torkrummet. Det går med hjälp av nyckel låsa torkrummen, men var uppmärksam på att sätta tillbaka nyckeln i låset efter avslutad torkning.

Städning – Efter varje tvätt är det mycket viktigt att man torkar av tvättmaskinerna, rensar filtren i såväl torktumlare som eventuellt torkskåp och vid behov spolar golvet. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla rent och snyggt i tvättstugan.

Var snäll och håll tiderna för torkrummen, så att ni inte ställer till problem för andra medlemmar. Bokad tvättid måste påbörjas inom 30 minuter. Sedan får vem som helst tvätta på resterande tvättid.

Tvättider:       Måndag till lördag 07:00 – 22:00, söndag 10:00 – 22:00

Notera:           Bygel-BH får endast tvättas med tvättpåse. Mattvätt är EJ tillåten

Felanmälan:    Vid fel på tvättmaskinen, se fliken Fastighetsskötsel – Felanmälan

Nyheter »

Städdag, fasadmålning med mera!

Höststädning Spara ner 18.00 den 29 september i kalendern, då blir det höststädning! Vi ses på gården klockan 18.00 och fixar tillsammans iordning gemensamma...

 

Påminnelse: Motioner och anmälan till årsstämman!

Hej kära medlemmar! Den 17 juni kl.18 är det dags för årsstämma. Glöm inte att anmäla er senast den 18/5 så att vi kan planera inför en så bra årsstämma...

 

Skötselråd takfönster

För er som har takfönster finns nu skötselråd att hämta på hemsidan här: Fönster

 

Årsstämman framskjuten

Pga rådande situation med Covid-19 skjuts årsstämman fram från maj till juni. Styrelsen återkommer med datum, tid och plats. Håll utkik! / Styrelsen

 

Ny mätning visar låga radonhalter

Radonmätningar har nyligen utförts i fastigheten. Mätresultatet visade att värdena låg klart under gränsvärdena, vilket betyder att inga åtgärder krävs.